OVER ONS

Welkom bij Cakir Pakketdienst v.o.f. en bedankt voor het lezen van onze Over Ons pagina. We willen graag wat informatie over onze organisatie met u delen, vertellen over onze diensten en de wijze waarop wij werken. Wanneer u nog meer vragen heeft over Cakir Pakketdienst v.o.f. kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers voor meer informatie!

JONG MAAR ERVAREN

Onze reis begon 2009 en we zijn nog steeds op weg. Hoewel we een relatief jong transportbedrijf zijn, hebben we reeds jarenlange ervaring in het vervoer van verschillende soorten goederen opgedaan. Ons jonge team en onze moderne blik op vervoersdiensten is duidelijk zichtbaar, we houden nog steeds van nieuwe uitdagingen.

Wij vinden dat we meer moeten doen dan goederen van A naar B transporteren. Meedenken met de klant en hem adviseren is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. De verwachtingen van onze klant willen wij het liefst overtreffen in kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. We investeren graag in succesvolle en langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers.